BouwTeam Oost BV

BouwTeam Oost BV

  • Overig
Terug naar overzicht

Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer.

Met een team van vaklieden en de nodige vakkennis bouwen en verbouwen wij uw woning of bedrijfspand op vakkundige wijze.

“Bouwen in overleg” dat is waar BouwTeam Oost voor staat en is belangrijk voor ons en onze opdrachtgevers. Vanaf het besluit om met ons samen te werken, staan wij u met raad en daad bij en geven u persoonlijke begeleiding tot in detail waarbij communicatie centraal staat. U komt immers voor veel keuzes te staan bij de bouw van een project in uitvoering. Wij kunnen u dan ook veel zorgen uit handen nemen met onze ervaring en expertise.

Wij bekijken samen met u graag naar de mogelijkheden om van uw persoonlijke wensen en ideeën een praktisch en betaalbaar project te realiseren. Wij zorgen er samen met u voor dat uw droomhuis gerealiseerd wordt.

BouwTeam Oost BV

Zenderseweg 75
7665 TL Albergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 44 24 69
E-mail naar info@bouwteamoost.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Marco Reekers

Marco Reekers

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.