Bouwmetaal

Bouwmetaal

  • Techniek, productie en bouw
Terug naar overzicht

Over Bouwmetaal

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf uit Tubbergen dat zich bezig houdt met het vervaardigen van (prefab) metalen dak- en gevelbedekkingen. Ons oog voor detail en onze zorg voor het materiaal brengt ons bij een groeiende groep opdrachtgevers binnen de bouwwereld door heel Nederland.
Van detail tot monster, van prefab naar complete montage. Wij kunnen alles in eigen huis. Zo hebben we een eigen CNC-freesmachine, waarmee we geheel op wens ingemeten maatvoeringen in alle mogelijke bewerkingen kunnen uitvoeren. Onze specialisten zijn opgeleid om onze producten op de juiste manier te monteren. Zo leveren we het beste eindresultaat.

Of het nu een installateur, een bouwonderneming of architect is, onze deur staat open en de koffie is altijd klaar! Door te doen wat je zegt en nakomt wat je afspreekt, maken wij ‘kwaliteit met een vleugje Twente’ elke dag weer waar. Bijzonder mooi maatwerk, daar staan we voor op!

Bouwmetaal

Nobelstraat 35
7651 DD Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 - 44 28 18
E-mail naar info@bouwmetaal.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Marcel Krikhaar

Marcel Krikhaar

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.