Bouw- en Handelsmij H.J. Poppink BV

Bouw- en Handelsmij H.J. Poppink BV

  • Overig
Terug naar overzicht

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen vijf decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.
Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U wilt uw huis verbouwen? Ook dat kan! Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

In ons product-ABC vindt u het antwoord op al uw bouw-vragen. Wilt u zelf een huis bouwen? Wij geven u tips waar u zoal op moet letten. Wilt u meer weten over ons of over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op.

Bouw- en Handelsmij H.J. Poppink BV

Ootmarsumseweg 228
7666 NC Fleringen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 44 12 94
E-mail naar info@poppink.nl

Bezoek website

Contactpersonen

J.P. Poppink

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.