Bistro de Kruidentuin B.V.  Gastronomisch genieten

Bistro de Kruidentuin B.V. Gastronomisch genieten

  • Toerisme, recreatie en horeca
Bezoek website

Over Bistro de Kruidentuin

Bistro de Kruidentuin opende haar deuren in 2012, in een pand dat velen nog kennen als de voormalige Knoefbakker. Wat begon als een nieuw hoofdstuk voor deze plek, groeide al snel uit tot een vee bezochte bistro in Twente en omstreken. In 2016 kreeg de Kruidentuin een nieuwe impuls toen de huidige chef het stokje overnam. Jivar Misakian, is tot op de dag van vandaag nog steeds de chef en eigenaar. Iemand die het vak van binnenuit leerde en de zaak met hart en ziel verder uitbouwde.

Jivar en Emma Misakian vormen samen het eigenaars duo, met hun zoon Alex in het keukenteam en zoon Bedros versterkt het bedieningsteam. Elke dag staat ons gehele team klaar om gasten een warme, gastvrije avond te bezorgen en van heerlijke gerechten te voorzien.

‘Wat ons werk zo bijzonder maakt, is dat geen dag hetzelfde is. We ontmoeten steeds weer nieuwe gasten, voeren mooie gesprekken en mogen onze passie voor koken delen. Gasten die terugkeren zijn dan ook het grootste compliment in onze ogen.’

Voor ons is het allerbelangrijkste dat iedereen zich welkom voelt. We zijn er voor de gasten die iets te vieren hebben, de liefhebbers van mooie gerechten én dranken of de spontane bezoekers. Wij verzorgen voor ieder type gast een diner en beleving wat past bij uw wensen.

Dát is waar we het voor doen.

Bekijk de menukaart

Kruidentuin-2025-klein-121.jpg

Vestigingen

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden