BelMel Office Support

BelMel Office Support

  • Handel en dienstverlening
Terug naar overzicht

Wat ik doe?
Ik ontzorg je met veel plezier in je dagelijkse werkzaamheden door je de office klussen waar je zelf niet aan toe komt uit handen te nemen. Zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan je core business en de groei van je onderneming!

Wie ik help?
Ik help ondernemers die te druk zijn en behoefte hebben aan meer tijd en focus, maar ook organisaties die tijdelijk goed een helpende hand kunnen gebruiken.

Je kunt me inhuren voor een tijdelijke klus op kantoor, ter vervanging bij ziekte, ter ondersteuning bij een specifiek project of voor het wegwerken van achterstallige werkzaamheden. Als virtual assistant kan ik de werkzaamheden ook vanuit mijn eigen kantoor aan huis uitvoeren. Dit kan al vanaf enkele uren per week.

Wie ik ben?
Een professionele alleskunner die ervoor zorgt dat jij niet meer alle ballen tegelijk in de lucht hoeft te houden. Met mijn meer dan 30 jaar werkervaring heb ik je veel te bieden en maak ik me jouw werk snel eigen. Ik neem organisatorische en operationele taken over en help je met je klanten en je communicatie.

Organiseren, ontzorgen, coördineren, aanpakken en service verlenen zitten in mijn bloed. Ik krijg energie van het geven van meerwaarde aan een organisatie – groot of klein – en loop daarvoor graag een stapje harder. Want mijn vak is waar ik goed in ben en veel plezier aan beleef!

Kan ik ook wat voor jou betekenen?
Loop je ergens vast en heb je behoefte aan professionele ondersteuning? Ik kijk er naar uit om persoonlijk kennis te maken en om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

BelMel Office Support

Kottestraat 7
7615PC Harbrinkhoek
Routebeschrijving

Bel naar 0623868801
E-mail naar info@belmel.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Melanie Snijders

Melanie Snijders

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.