Autobedrijf Haarhuis

Autobedrijf Haarhuis

  • Overig
Terug naar overzicht

AutoHaarhuis bestaat binnenkort alweer 55 jaar. Toen mijn vader in 1960 met zijn autobedrijf begon en ‘maar liefst’ 2 auto’s voor ons huis aan de Dorpsstraat oppoetste voor de verkoop, had hij nooit kunnen dromen waar dat uiteindelijk toe geleid heeft; een full service autobedrijf met zo’n 15 medewerkers. Helaas is hij veel te vroeg overleden en kon hij de hele ontwikkeling niet meemaken. Elke dag zie ik hem nog op de foto die boven in mijn kantoor hangt. Hij heeft daar een speciale plek met een goed overzicht op de showroom, vol met jonge occasions van alle merken.

Vanaf het begin is dat ons handelsmerk geweest: jonge, betrouwbare auto’s met aantrekkelijke kilometerstanden . Gelukkig zijn we daar nooit van afgestapt, hetgeen mijns inziens nog steeds onze succesfactor is.

Als kleine jongen waste ik iedere zaterdag, samen met mijn broertje, tientallen auto’s in pa’s garage.

Van een wasstraat hadden we nog nooit gehoord. Met een emmer, spons en een tuinslang poetsten we ons een ‘breuk’. Met onze ‘wonderzeem’ zorgden we voor een blinkend resultaat. In notime bouwden we hiermee een enorme klantenkring op , die later bij ons hun auto kochten.

Het occasionpleintje voor de garage werd al snel te klein zodat we in 1996 genoodzaakt waren om te verhuizen naar de plek waar we ook nu nog huisvesten. Op de huidige locatie aan de Vriezenveenseweg hebben we in 2010 een geheel nieuw onderkomen gebouwd. De overdekte showroom met daarvoor een autoplein biedt momenteel onderdak aan zo’n 150 occasions.

[Haarhuis Huidig Pand]

Ook de werkplaats heeft een heuse metamorfose ondergaan. Met de compleet nieuwe glazen pui heeft hij een open karakter gekregen waarmee het voor de klant toegankelijker wordt. Met de modernste apparatuur kunnen onze vakmensen een snelle en – nog belangrijker -de juiste diagnose stellen. Door de juiste mensen op de juiste plek en een efficiënt ingerichte werkplaats met professioneel gereedschap , kunnen we onze klanten tegen betaalbare tarieven mobiel houden.

Naast de dagelijkse leiding draag ik met name zorg voor de inkoop van alle merken auto’s en bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt. Tevens is het eigen leasebedrijf mijn ‘stokpaardje’ waar ik veel tijd aan besteed. We hebben inmiddels de kennis en de status in huis om alle merken leaseauto’s van de juiste service en onderhoud te mogen voorzien. Mijn broer Hans daarentegen haalt het meeste plezier uit de verkoop. Daar waar we vroeger alleen auto’s verkochten aan plaatsgenoten genieten we inmiddels landelijke bekendheid door onze online verkoopdiensten.

Ik ben trots op wat we gezamenlijk bereikt hebben. We hebben keuzes gemaakt die succesvol zijn gebleken en gezorgd hebben voor groei. Samen vormen we een hecht team waarin we als collega’s van elkaar op aan kunnen. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in onze showroom waar in alle rust allerlei autozaken kunnen worden besproken. Wij helpen u graag op weg!

Autobedrijf Haarhuis

Vriezenveenseweg 42
7678 VC Geesteren
Routebeschrijving

Bel naar 0546 63 12 41
E-mail naar info@autohaarhuis.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Gerard Haarhuis

Gerard Haarhuis

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.