Als Groep op Reis

Als Groep op Reis

  • Overig
Terug naar overzicht

Special Events

Naast Als Groep op Reis hebben we ook de website https://specialevents.nl/

Op deze website staan nu ca. 60 kant en klare events/reizen van 1 dag tot meerdere dagen in binnen- en buitenland. Voor groepen collega's, vrienden, vriendinnen of teamgenoten.

Dit kan al vanaf 4 personen tot grote groepen. Met als thema's actief, cultureel, culinair, strand & teambuilding. Aanpassingen op de weergegeven events zijn in overleg mogelijk.


Als Groep op Reis

Wij organiseren op ongeëvenaarde wijze groepsreizen op maat voor bedrijven. Voor groepen van 10 tot 500 personen hebben wij al meer dan 3.500 reizen mogen organiseren.

Een gedenkwaardige reis die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Met oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zorgen wij er persoonlijk voor dat alles klopt. Vooraf én op de plaats van bestemming. Zo kunnen u en uw reisgenoten zorgeloos genieten van een unieke ervaring!

Wat uw reisdoel- of reden ook is, door samen buiten de gebaande paden te treden ontstaat het ultieme wij-gevoel. Een groepsreis als kroon op het harde werken, ter ere van een jubileum, of om uw netwerk te versterken. Samen zijn in een uitzonderlijke, informele setting brengt mensen dichter bij elkaar. Het belangrijkste is dan ook niet waar u bent, maar met wie u bent en wat u er samen onderneemt.

Betrokken Reisregisseurs
Een goed geregisseerde groepsreis geeft samenhang en frisse energie die nog lang na de reis voelbaar blijft. Als Groep op Reis stelt mensen in staat elkaar op een andere manier te leren kennen.

De groepsreis is een buitengewone, gezamenlijke belevenis die mensen verbindt.
Wij organiseren de reizen dan ook onder het motto ‘de ervaring is belangrijker dan de bestemming’. Met uw wensen en ideeën als uitgangspunt zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Dat geldt niet alleen voor de reis zelf.

Onze relaties vertrouwen al ruim 25 jaar op ons improvisatietalent, onze creativiteit en grenzeloze inzet.
Onontbeerlijke eigenschappen voor het organiseren van een unieke groepsreis. U kunt de verantwoordelijkheid voor de invulling en het verloop van de reis dan ook met een gerust hart aan ons over laten.

Samen een avontuur beleven is teambuilding.
Gedeelde ervaringen en herinneringen zorgen voor samenhang binnen de groep en de organisatie.

Het organiseren van een reis voor uw medewerkers verhoogt bovendien de waardering voor u als werkgever. Ook voor meerdere BGT leden mochten wij al eens een jubileumreis organiseren.

In 6 stappen naar een unieke reiservaring
Stap 1 Wat past bij de groep?
Stap 2 Presentatie van het reisvoorstel
Stap 3 Ervaar de reis eerst zelf (facultatief)
Stap 4 De voorpret kan beginnen het reisboekje is binnen
Stap 5 We gaan!
Stap 6 Nagenieten van de reis

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Als Groep op Reis

Uelserweg 70
7651 KX Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 628 629
E-mail naar info@alsgroepopreis.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Hans Kroeze

Hans Kroeze

Irma Gerritsen

Irma Gerritsen

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.