Als Groep op Reis

Als Groep op Reis

  • Toerisme, recreatie en horeca
Terug naar overzicht

Als Groep op Reis

Wij organiseren op ongeëvenaarde wijze groepsreizen op maat voor bedrijven. Voor groepen van 10 tot 10.000 personen (Jubileum Rabobank Tubbergen). Wij hebben al meer dan 3.500 reizen/events mogen organiseren.

Met oog voor detail en een groot verantwoordelijk- heidsgevoel, zorgen wij er persoonlijk voor dat alles klopt. Vooraf én op de plaats van bestemming. 

Samen zijn in een uitzonderlijke, informele setting brengt mensen dichter bij elkaar. 

Betrokken Reisregisseurs
Een goed geregisseerde groepsreis geeft samenhang en frisse energie die nog lang na de reis voelbaar blijft. 

Onze relaties vertrouwen al ruim 35 jaar op ons improvisatietalent, onze creativiteit en grenzeloze inzet. 

Samen unieke ervaringen beleven is teambuilding. Gedeelde ervaringen en herinneringen zorgen voor samenhang binnen  de organisatie.

De reis voor verhoogt de waardering voor de werkgever. Ook voor meerdere BGT leden mochten wij al eens een jubileum dag of een reis organiseren.

In 6 stappen naar een unieke reiservaring
Stap 1 Wat past bij de groep?
Stap 2 Presentatie van het reisvoorstel
Stap 3 Ervaar de reis eerst zelf (facultatief)
Stap 4 De voorpret kan beginnen het reisboekje/pdf op                            telefoon is binnen
Stap 5 We gaan!
Stap 6 Nagenieten van de reis

Hoe werken wij?

Een organisatie dient zich bewust te zijn dat het niet draait om de bestemming maar om de unieke ervaring met elkaar. Je hoeft ook niet ver weg te gaan om deze ervaring te ondergaan. Dichtbij kunnen wij zeker ook hele verrassende programma's samenstellen.

Om een passend programma te maken dat bijdraagt aan het verbinden van mensen en het realiseren van doelstellingen dienen wij met onze opdrachtgever om de tafel te gaan. Betrokkenheid en inleving zijn randvoorwaarden voor een geslaagde groepsreis. We reizen met een gezelschap mee zodat we kunnen vasthouden aan wat afgesproken is en waarmaken wat verwacht wordt. Met strakke regie en enthousiasme nemen we verantwoordelijkheid voor de ervaring.

Wij regisseren hoe een groepsreis wordt bedacht, georganiseerd en beleefd. Werken aan uw groepsreis geeft ons energie, elke dag weer. Neem gerust contact met ons op, ook als u alleen maar even wilt sparren, om zo meer inzicht te verkrijgen in uw plannen. We doen het graag.

Vriendelijke groet,

Irma Gerritsen & Hans Kroeze

"Oog voor wat een groepservaring rijker maakt"


Kijk ook even op: https://alsgroepopreis.nl/

https://www.linkedin.com/posts/hans-kroeze-15379547_montenegro-concierge-dmc-final-recap-2022-activity-7160577650875334657-SwBh?utm_source=share&utm_medium=member_ios

Als Groep op Reis

Uelserweg 70
7651 KX Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 628 629
E-mail naar info@alsgroepopreis.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Hans Kroeze

Hans Kroeze

Irma Gerritsen

Irma Gerritsen

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.