ADMING Administratie Coaching

ADMING Administratie Coaching

  • Overig
Terug naar overzicht

"Leren wat noodzakelijk is en daarna zelf doen"

Over ADMING

en even over mezelf ...

Mijn naam is Ingrid Lenferink, oprichtster van ADMING. Mijn kennis en ervaring liggen voornamelijk in de financiële administratieve sector. Als afgestudeerd onderwijzeres startte ik ruim vijfendertig jaar geleden medewerkster bij een bank. Hier ben ik geëindigd als leidinggevende. Na 15 jaar heb ik de bank verlaten en ben ik de afgelopen 22 jaar voornamelijk in de financiële administratieve sector werkzaam geweest. 

Nu wil ik mijn kennis en ervaring gaan gebruiken voor de (startende) ondernemer, de ZZP'er, de freelancer of particulieren. Deze stap is gezet uit betrokkenheid met ondernemers die vaak zo druk bezig waren met hun product of dienst dat hun administratie achter dreigde te raken.

Mijn streven is om op een laagdrempelige en persoonlijke aanpak gezamenlijk de administratie zodanig in te richten dat men er zelf (in principe) mee verder kan. Wanneer een ondernemer of particulier de administratie uit handen wil geven dan neem ik dit natuurlijk graag van hun over.

ADMING Administratie Coaching

Voshaarsweg 7
7615 NG Harbrinkhoek
Routebeschrijving

Bel naar 06 37 34 87 79
E-mail naar info@adming.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Ingrid Lenferink

Ingrid Lenferink

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.