Ad Fontem Juridisch Bouwadvies BV

Ad Fontem Juridisch Bouwadvies BV

  • Overig
Terug naar overzicht

Ons land en onze omgeving zijn onze trots. Dat moet zo blijven. Dat vinden wij én onze opdrachtgevers. Maar daartegenover staan vaak nieuwe plannen voor wonen, werken en leven. Mooie plannen, ideeën en dromen waarvoor ruimte nodig is. Want bestemmingsplannen vragen ruimte en moeten voldoen aan wetten, regels en procedures. Ad Fontem kent de regelgeving en de randvoorwaarden. Ad Fontem adviseert, kijkt verder en bedenkt oplossingen.

Uw partner voor bestemmingsplannen en meer

Wij zijn een sterk groeiend adviesbureau en een ervaren specialist bij vraagstukken over ruimtelijke ordening in Nederland. Dat maakt ons een deskundig partner voor particulieren, bedrijfsleven en overheid. Ons team is betrokken en toekomstgericht en adviseert over de meest uiteenlopende bestemmingsplannen en ruimtelijke initiatieven. Vanuit ons bureau of op detacheringsbasis verbinden wij mensen en (ruimtelijke) wensen.

Deskundig, dynamisch en doelgericht

Een persoonlijke benadering is voor ons vanzelfsprekend. Op doortastende wijze vertalen onze deskundige adviseurs en juridische medewerkers ieder vraagstuk over ruimtelijke ordening naar een praktisch en doeltreffend advies op maat. Doelgericht en vlot maatwerk. Altijd nauwgezet afgestemd op uw idee, plan of droom.

'Wij maken plannen binnen uw ruimte!'

Ad Fontem Juridisch Bouwadvies BV

Stationsstraat 37
7622 LW Borne
Routebeschrijving

Bel naar 074 255 70 20
E-mail naar info@ad-fontem.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Marcel Hesselink

Marcel Hesselink

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.