Terug naar overzicht

Event op

Webinar: resultaat boeken met social media

Heb jij ook het gevoel dat je als mkb'er meer kunt doen met social media? Wil je wel aan de slag, maar weet je niet goed hoe? Vind je het lastig om steeds opnieuw iets te posten wat interessant is voor jouw doelgroep? Meld je aan voor onze gratis webinar!

Webinar: resultaat boeken met social media

Op 18 juni 2020 organiseert BGT samen met Artica een interactieve webinar over social media. Leer hoe je Facebook, LinkedIn en/of Instagram effectief inzet voor jouw bedrijf. Krijg tips over het maken van effectieve content, het gebruiken van een contentkalender en het inzetten van advertenties. En leer van interessante voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van Artica, zoals Dancing Bruins, De Groene Weg en Groothuis Schilderwerken.

Heb je gerichte vragen over zakelijk gebruik van social media? Stuur ze van tevoren in, en we nemen het mee in de webinar. Ook tijdens de webinar is er uiteraard ruimte voor vragen.

Voor wie: Leden van BGT
Wanneer: 18 juni 2020 van 14.00 tot 15.00 uur
Door wie: Iris Weijenborg (community manager) en Twan Eshuis (commercieel manager) van Artica
Aanmelden: tes@artica.nl
Kosten: Deelnemen is gratis, het kost je alleen een uurtje van je tijd!

Wanneer?

18 juni 2020. 18 juni 2020 van 14.00 tot 15.00 uur

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.