Terug naar overzicht

Event op

BGT Speeddate (Corona proof)

BGT Speeddate (Corona proof)

https://www.youtube.com/watch?...

Beste BGT-leden,

Corona laat ons allen scherp doen nadenken. Sinds dit jaar bevinden we ons in een nieuwe samenleving. Een samenleving met een ‘Corona-economie’ waarin voldoende afstand houden het sleutelwoord lijkt te zijn.

Hoe gaan we als BGT om met deze veranderingen? Hoelang moeten we nog afstand houden? Wij stellen ook vragen en zoeken naar invulling. Maar één ding is zeker: juist in deze tijd is het van belang om met elkaar in verbinding te blijven. Hoe geven we een nieuwe invulling aan onze activiteiten waarin netwerken juist de verbindende schakel is.

Naar aanleiding van de richtlijnen zijn er bij ons vragen binnen gekomen over het event op 2 en 3 september. Wij hebben als bestuur gemeend dat speeddaten met meerdere personen in Volkswagen busjes niet Corona-proof is. Wel hebben we besloten om dit evenement dan aan te passen om het daarmee volledig Corona-proof door te kunnen laten gaan. Juist in deze tijden is het goed om collega ondernemers te spreken over hoe zij met Corona om gaan en welke oplossingen zij hebben bedacht.

Om de nieuwe editie vorm te geven en de tijd nadert stellen we het event van 2 en 3 september uit.

Wat gaan we doen?
Op donderdag 17 september organiseren we het vernieuwde Speeddate-event waarop we netwerken mét afstand in de gezonde buitenlucht. We hebben hiervoor unieke vervoersmiddelen gehuurd welke solo bestuurd worden en een fantastische route in elkaar gezet. Het afsluitende hapje en drankje vind bij lokale horeca plaats, waar de 1,5 meter regel natuurlijk de norm is. Hiermee bieden wij iedereen de gelegenheid om deze dag geheel corona-proof te kunnen netwerken.

Om 12:00 uur starten we met een lunch bij het Rusttheater, om daarna te vervolgen met een route door ons prachtige Twente. Geef je (en je introducé) op via info@bgt-tubbergen.nl o.v.v. ‘aanmelden speeddate 17 september’.

We gaan ervan uit dat de leden die zich hebben aangemeld voor 2 en 3 september er op donderdag 17 september bij zijn. Ben je toch verhinderd? Stuur dan een e-mail sturen naar info@bgt-tubbergen.nl.

Tot slot
We zijn erg benieuwd hoe jij als BGT-lid zou willen netwerken in tijden van Corona. Heb je hier ideeën over of een unieke invulling voor, horen we dat graag van jullie.
Neem hiervoor contact op met een van de bestuursleden.

BGT-bestuur

Wanneer?

17 september 2020. 12:00

Waar?

Rusttheater, Ootmarsumseweg 320 Reutum

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.