Terug naar overzicht

Event op

Kom jij ook naar het 5e BGT Café?

Hoeveel is jouw onderneming waard? En hoe groei je met rendement naar die volgende fase?

Op woensdag 8 juni staat er na een lange tijd weer een BGT Café op de planning. De thema’s groei, rendement, waarderingen en overnames staan tijdens dit laagdrempelige kennis-café centraal. Onderwerpen die voor elke ondernemer die vooruit wil relevant zijn, of je nu groot of klein bent, een handelsbedrijf hebt of in de dienstverlening zit, het draait om de volgende stap voor jou als ondernemer!

 Kom jij ook naar het 5e BGT Café?

Hoe kun je groeien met je bedrijf in rendement, hoe creëer je meer verdiencapaciteit en hoe zorg je ervoor dat het dan ook nog gewoon heel leuk blijft? Vanuit de groei ontstaan er vaak nieuwe kansen, wensen en behoeftes. Misschien wil je wel het bedrijf verkopen of juist andere bedrijven overnemen om versneld te groeien. Het belooft een inspirerende middag te worden vol met tips en ervaringen over de volgende stap naar groei, herstel of een nieuwe toekomst. Geen financiële of theoretische verhalen, maar praktische en concrete adviezen en voorbeelden waarmee elke ondernemer aan de slag kan!

Sprekers:
KiQk. | Business Design & Growth – Nicole Busscher & Vincent Jansen
Taurus Corporate Finance – Arjan Weernink
Connectworks IT professionals – Mark Maathuis

AANMELDEN ALLEEN VIA DE BGT WEBSITE EN BGT APP

Wanneer?

8 juni 2022
inloop vanaf 16.30 - start 17:00

Waar?

Kottink - Dorpsstraat 36 Geesteren

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.