Terug naar overzicht

Verschijning Nieuwe Uitgaven Van Drie Ondernemersmagazines

Op maandag 9 mei is de vierde editie van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen verschenen, te samen met de negende editie van Ondernemersmagazine Twenterand én de eerste editie van Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland. De magazines zijn wederom tot stand gekomen voor en door ondernemers uit de drie gemeentes.

Verschijning Nieuwe Uitgaven Van Drie Ondernemersmagazines

De drie magazines werden gepresenteerd in ’t Oale Roadhoes in Tubbergen tijdens het Kennisevenement van de Ondernemersmagazines. Brian Brokelman overhandigde de eerste exemplaren van de pers-verse magazines aan de bedrijfsconsulenten Bianca Menderink (gemeente Tubbergen), Irene Rozendaal (Twenterand) en Femke Heithuis (gemeente Dinkelland). De uitreiking werd gadegeslagen door een zaal vol ondernemers uit de drie gemeenten. Zij volgden het programma van deze avond met interesse. Want cabaretier Thijs Kemperink presenteerde het event, met als thema Mobiliteit, op de hem bekende humoristische wijze en hij interviewde twee gasten die veel interessants over het thema te vertellen hadden: Mettina Veenstra, lector Smart Cities bij Saxion, en Albert van Winden, lid van de Stuurgroep Mobiliteit van Twente Mobiel en voorzitter van MKB Twente. Daarnaast was er gelegenheid voor Leonie Oude Luttikhuis, jobcoach bij SamenWerk Tubbergen (Aveleijn), en haar cliënten Niek en Yannick om te vertellen over de Special Olympics Nationale Spelen waar zij in sportief opzicht een belangrijke bijdrage aan leveren. Ook aan het woord kwam nog Tom Hallink van Control Club die uitlegde wat zijn deelname aan Kamp van Koningsbrugge hem als ondernemer heeft gebracht.

Over het magazine

Ondernemersmagazine biedt de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal. Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van de Ondernemersmagazines, met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Gekoppeld aan het magazine zijn een online platform - met daarin ook opgenomen als extra service een vacaturebank - en er worden tevens kennissessies georganiseerd, om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

De inhoud

Ook deze uitgaven van de Ondernemersmagazines Gemeente Tubbergen, Twenterand en Gemeente Dinkelland bieden ruimte aan een aantal ondernemers uit de drie gemeentes Tubbergen met een bijzonder verhaal, ambitie en aansprekende producten. Ondernemers die zich willen profileren en hun collega-ondernemers willen vertellen wat er schuil gaat achter de gevel van hun organisatie. Als thema is gekozen voor ‘Mobiliteit’, om heel gericht ondernemers uit deze branche aan het woord te laten. Over hun bedrijf en hun ondernemerschap, over hen als persoon, over lokale verbondenheid en, vooral, over de liefde voor hun vak. Daarnaast komen krijgen ook belangrijke maatschappelijke onderwerpen aandacht, zoals Stichting Manna, SamenWerk Tubbergen, Glazen Huis Ootmarsum en Sterk Techniek Onderwijs. Daarnaast worden in de magazine interessante informatie en kennis gedeeld via aansprekende columns.

Omvang, oplage en verspreiding

Het negende nummer van Ondernemersmagazine Twenterand heeft een omvang van 60 pagina’s, de versie Tubbergen telt 76 pagina’s en de eerste editie van de Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland heeft 64 pagina’s. De magazines worden in een oplage van elk ruim 2.500 exemplaren geadresseerd verspreid onder ondernemers in de drie gemeentes Tubbergen en als leestafelexemplaren bij onder andere dienstverlenende organisaties en horecabedrijven.

De initiatiefnemers

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen en Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland zijn spin-offs van Ondernemersmagazine Twenterand, een initiatief van Jouke Zomer van strategisch en grafisch ontwerpbureau Monolith opportunity creators in Vriezenveen. Brian Brokelman van uitgeverij News Outside in Tubbergen verzorgt de acquisitie en Anno Oude Engberink, die met zijn bedrijf ZegKracht in Enschede werkzaam is, is tekstschrijver, eindredacteur en bladmanager.`

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.