Terug naar overzicht

Vanaf 18 december in Tubbergen: Laat je testen op Corona en krijg de uitslag binnen 20 minuten

Bewust Bewegen en testopcorona.com openen deze week in Tubbergen een snelle teststraat met hoogwaardige Zwitserse testen. Binnen 20 minuten heeft de bezoeker een schriftelijk uitslag of hij wel of niet besmet is met het Corona virus en dus direct weer door kan met zijn of haar bezigheden en/of aan het werk of in het slechtste geval even in quarantaine.

Vanaf 18 december in Tubbergen: Laat je testen op Corona en krijg de uitslag binnen 20 minuten

In tegenstelling tot veel andere commerciƫle aanbieders testen wij zowel middels een neusswab het slijm op aanwezigheid van Corona, de antilichamen in het bloed en lichaamstemperatuur middels IR waardoor er geen enkele onzekerheid meer bestaat, schijnveiligheid bestaat bij ons niet, in tegenstelling tot veel andere sneltesten die zelfs een vals positief uitslag kunnen geven. Gezonde mensen moeten dan onterecht in quarantaine. Middels slechts een neusswab (antigenen) is helaas geen 100% garantie te geven dat de geteste persoon niet (meer) besmettelijk is voor anderen. Daarom testen wij op meerdere parameters voor een 100% betrouwbare uitslag.

Professionele locaties met gekwalificeerde medewerkers en 100% betrouwbare testen

Bij TestOpCorona.com wordt u professioneel getest, door gekwalificeerd personeel, in speciale hygiƫnische individuele binnen-testruimten, voorzien van onder andere extra ventilatie en UV-C licht desinfectie aan de Bruno van Ommenstraat 31 in Tubbergen. Want gezonde mensen moet tenslotte ook gezond blijven!

Aanmelden voor het testen kan alleen via de website: www.testopcorona.com, locatie Tubbergen.

Bedrijven kunnen een persoonlijke inlog aanvragen (info@testopcorona.com) waarna de werknemers direct in te plannen zijn voor een coronatest in de online agenda. Vanaf volgende week hopen wij de mensen te mogen begroeten in de veiligste testfaciliteit van Twente waar je de uitslag van elke volledige testprocedure ter plaatse op papier ontvangt. Testopcorona.com kan tevens testen verzorgen bij u op uw locatie vanaf 20 personen; meer informatie via www.testopcorona.com

TestOpCorona.com. is een onderneming van Biomedics Benelux B.V. KvK nr 80637965 onder supervisie van arts E.D. van der Snoek (BIG 19023979801) en geaccepteerd door GGD en RIVM.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.