Terug naar overzicht

Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Innovatiehub Tubbergen - 28 juni

Hey ondernemer!

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de netwerkbijeenkomst van de Innovatiehub Tubbergen op woensdag 28 juni bij de Shop-in-Shop van Omgekeerd Bouwen en de Beurs.

Dit event is speciaal georganiseerd om ondernemers in de regio Tubbergen bij elkaar te brengen en je te informeren over de vele mogelijkheden die de Innovatiehub Tubbergen kan bieden om jou als ondernemer te ontzorgen en jong talent aan jouw organisatie te binden. Daarnaast krijg je de kans om te ontdekken hoe samenwerking tussen ondernemers in de regio kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Innovatiehub Tubbergen - 28 juni

We hebben een initiatief ontwikkeld dat meer talent aan de regio bindt, vanuit allerlei studierichtingen. Talent dat bij jouw bedrijf kan werken, terwijl wij ze - van het bepalen van de opdracht tot aan de eindpresentatie - begeleiden. Tijdens deze netwerkbijeenkomst delen we onze ideeën, vertellen de Hubeigenaren hun ervaringen, kun je vragen stellen en meepraten, laten we je effectief kennismaken met ons en met de andere aanwezigen en sluiten we af met een broodje bal en een drankje.

Het programma

16.30 - 17.00: Inloop

17.00 - 18.30: Interactieve bijeenkomst met Dorothée Loorbach

18.30 - 18.50: Miniworkshop ‘Echt Netwerken’

18.50 - 19.00: Afsluiting

19.00 - 19:30: Broodje bal en netwerkborrel

Om je aanwezigheid bij deze netwerkbijeenkomst te bevestigen, vragen we je om je aan te melden via de volgende link https://forms.office.com/r/Tvp0PSUMXu. Geef jouw aanmelding uiterlijk 23 juni door, zodat je verzekerd bent van een broodje bal!

Wij hopen je woensdag 28 juni te zien. Samen kunnen we werken aan de groei en ontwikkeling van de regio Tubbergen.

Groeten,

Team Innovatiehub Tubbergen

Anne-Fleur, Elke, Lisa en Maud

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.