Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

  • Media en communicatie
Terug naar overzicht

ONDERNEMERSMAGAZINE HET CONCEPT

Twee keer per jaar verschijnen de Ondernemersmagazines. Voor en door ondernemers uit de desbetreffende gemeentes. De oplages verschillen per gemeente, maar bedragen minimaal 2.500 exemplaren.

INFORMEREN, KENNIS DELEN EN INSPIREREN

De Ondernemersmagazines bieden de ondernemende lezer relevante informatie, laat ondernemers kennis delen en biedt hun de kans zichzelf te profileren. De mens en zijn verhaal staan centraal.

AMBITIEUS, EIGENZINNIG EN PROFESSIONEEL

Ambitie, eigenzinnigheid, uitstraling en inspiratie zijn kernwaarden van de Ondernemersmagazines met de focus op lokaal ondernemerschap en individuele kernwaarden. Professioneel en echt.

ONLINE PLATFORM ALS STUWENDE KRACHT

Ondernemen is zoveel meer dan doen waar je goed in bent. Het online platform en kennissessies bieden daarin een stuwende kracht. Om elkaar te ontmoeten, te sparren, kennis en nieuws te delen en te informeren.

EEN EIGEN KIJK OP ONDERNEMEN

Werken vanuit een ambitieuze waardepropositie, het delen van kennis, inspireren en samenwerken zijn de belangrijkste kernwaarden van de Ondernemersmagazines. De visie begint bij het idee dat - wanneer een ‘lokale’ ondernemer een ambitieuze waardepropositie heeft en waardeert en weet wat er om hem heen gebeurt - hij veel beter en duurzamer kan samenwerken met andere ‘lokale’ ondernemers door elkaar voort te helpen. Daarmee begint het draaiende houden van de hele samenleving waarvan ondernemers de motor zijn. De Ondernemersmagazines dragen daar aan bij door de verhalen van deze ondernemers onder de aandacht te brengen.

"Ondernemen is zoveel meer dan alleen maar doen waar je goed in bent"

Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen

Singravenstraat 31
7651JP Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0614173875
E-mail naar brian@ondernemers-magazine.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Brian Brokelman

Brian Brokelman

Jouke Zomer

Jouke Zomer

Anno Oude Engberink

Anno Oude Engberink

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.