Connectworks IT professionals

Connectworks IT professionals

  • ICT
Terug naar overzicht

Connectworks, vooruitstrevend in IT oplossingen

Onze focus ligt op het zo goed mogelijk laten functioneren van de IT Infrastructuur binnen uw organisatie. We zijn een vooruitstrevende IT dienstverlener en bieden met veel passie IT oplossingen. Om onze IT dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, hebben wij een team van toegewijde medewerkers met veel kennis op het gebied van IT automatisering. Zij volgen de actualiteiten op de voet, verslinden de vakbladen en online media, houden elkaar op de hoogte van de nieuwste automatiseringsontwikkelingen en volgen cursussen en seminars. Ons doel is de beste IT oplossing aan onze klanten bieden en daarbij staat de techniek voorop.

Onze IT dienstverlening maakt werken eenvoudiger, efficiënter en goedkoper

De techniek op het gebied van IT dienstverlening en IT automatisering ontwikkelt zich enorm snel. Een aantal jaren geleden kochten bedrijven voornamelijk nog een pc met een server. Vandaag de dag zijn daar online werkplekken, cloud computing en virtualisatie aan toegevoegd. Software wordt steeds meer via internet aangeboden in plaats van dat het geïnstalleerd wordt op de PC of gefaciliteerd via een eigen server. Deze ontwikkelingen zijn van enorme toegevoegde waarde voor bedrijven. IT dienstverlening maakt werken eenvoudiger, efficiënter en goedkoper.

Onze IT dienstverlening is persoonlijk en helder

Wij weten de automatiseringstechnieken optimaal in te zetten, zodat u kunt profiteren. We beschikken over de kennis om uw complete IT infrastructuur zo in te richten dat uw processen optimaal geautomatiseerd worden. Onze IT dienstverlening is persoonlijk, helder en gericht op de situatie binnen uw onderneming. Vanzelfsprekend worden bij onze IT diensten kwaliteit, service, betrouwbaarheid en prijs niet uit het oog verloren.

Connectworks IT professionals

Bedrijvenpark 428
7602 KM Almelo
Routebeschrijving

Bel naar 085 7441430
E-mail naar info@connectworks.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Mark Maathuis

Mark Maathuis

Wouter van Weeren

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.