Chefs Tafel

Chefs Tafel

Terug naar overzicht

Ik ben een echte kookgek! Tijdens mijn studie Bos en Natuurbeheer had ik een bijbaan als assistent kok. Toen bleek dat ik niet mijn droombaan in de bosbouw kon vinden, heb ik niet lang getwijfeld en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok in een professionele keuken, ben ik leermeester en heb ik een patisserie specialisatie. Eigenlijk is er niet veel veranderd sinds ik beroepsmatig kook. Als ik een mooi product zie ben ik in mijn gedachten al aan het bedenken wat ik er allemaal mee kan doen.

Een passie die goed aansluit is mijn volkstuin. Hier verbouw ik allerlei groenten, kruiden en bloemen die ik verwerk in mijn gerechten. Het is heerlijk om even uit de hectiek van de dag te stappen en je te focussen op de tuin.

Ik geef maandelijks kookworkshops aan enthousiaste kookgroepen. Hiervoor stel ik elke maand een nieuw menu samen en hou hierbij rekening met de seizoenen, verschillende kooktechnieken en de hoeveelheid werk. Het blijft een uitdaging om elke maand iedereen weer te verassen met een heerlijk menu. Het zijn leuke, gezellige ontspannen avonden waar ik veel plezier aan beleef.

Chefs Tafel

Oude Markt 27
7651 CK Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 06 52 46 29 31
E-mail naar info@chefstafel.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Anouk van de Graaf

Anouk van de Graaf

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.