Café Zaal Kottink

Café Zaal Kottink

  • Toerisme, recreatie en horeca
Terug naar overzicht

Midden in het Twentse dorp Geesteren ligt Café Zaal Kottink. Horeca in optima forma en multiple choice, ofwel een Café dat ieder moment van de dag een bezoek waard is. Koffie op het terras, een lekkere lunch, een borrel met vrienden, live muziek, dansen tot in de kleine uurtjes, het kan allemaal in Café Zaal Kottink.

Een echt familiebedrijf, waar u van harte welkom bent in een sfeervolle ambiance. Het succes van Café Zaal Kottink zit hem niet alleen in een goedgetapt pilsje. Waarin dan wel? De inzet van het personeel, liefkozend: het Kottink team.

Het is een team met liefde voor het vak. Het zijn enthousiastelingen die gezelligheid en kwaliteit als geen ander kunnen combineren.

Gastvrijheid als van ouds, gecombineerd met een oog voor de hedendaagse beleving van onze gasten, maakt van Café Zaal Kottink een gelegenheid waar een ieder zich thuis voelt. Jong en oud weten de weg naar Kottink te vinden.

Wees welkom en kom gezellig binnen …

Café Zaal Kottink

Dorpsstraat 36
7678 AW Geesteren
Routebeschrijving

Bel naar 0546 63 22 30
E-mail naar info@kottink.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Jan Kottink

Jan Kottink

Marga Kottink

Marga Kottink

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.