Café Restaurant Waaijer

Café Restaurant Waaijer

  • Overig
Terug naar overzicht

Restaurant
In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke, verse gerechten. Onze menukaart is zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit verschillende warme en koude voorgerechten. Verschillende soorten soepen en als hoofdgerecht kunt u kiezen uit verschillende vis-, vlees- en grillspecialiteiten. Om het diner af te sluiten bieden wij een ruime keuze aan nagerechten.

Café
In het café of aan de bar is er de mogelijkheid om gezellig een drankje te nuttigen, een kopje koffie te drinken en te lunchen. Tijdens de zomerdagen is er de mogelijkheid om buiten op ons comfortabele terras te genieten. Natuurlijk kunt u daarna heerlijk genieten in ons sfeervolle restaurant.

Zalencentrum
U kunt bij Café Restaurant Waaijer terecht voor al uw feesten en partijen. Onze sfeervolle zalen zijn bijzonder geschikt voor kleine en grote gezelschappen tot 500 personen. Vooral bruiloften vinden hier een uitstekende omgeving. Ook hier kunt u genieten van de gerechten uit onze keuken. U bent altijd welkom om, geheel vrijblijvend, langs te komen voor meer informatie. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.

Bruiloften
Voor ‘de mooiste dag van uw leven’ kunt u bij Café Restaurant Waaijer terecht. Bij Café Restaurant Waaijer verzorgen we voor uw bruiloft alles van de zaal tot het eten. Wij maken er graag voor u een onvergetelijke dag van en verzorgen alles zoals u het wenst. De prachtige zaal die Café Restaurant Waaijer heeft biedt ruimte voor maximaal 500 gasten. Ook voor kleinere gezelschappen is de zaal zeer geschikt. Wij delen het graag naar uw wens in en alles wordt voor u verzorgd zodat u kan genieten van uw dag. U bent altijd welkom om, geheel vrijblijvend, langs te komen voor nadere informatie. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.

Café Restaurant Waaijer

Hardenbergerweg 275
7679 VM Langeveen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 68 12 03
E-mail naar restaurant@waaijer-langeveen.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Wendy Weultjes-Horenberg

Wendy Weultjes-Horenberg

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.