Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten

Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten

Terug naar overzicht

Brusse & Masselink Advocaten is gevestigd in Almelo, Tubbergen en Oldenzaal. Onze praktijk heeft niet voor niets als ondertitel ‘De Twentse Advocaten’. Juridische deskundigheid met Twentse nuchterheid in duidelijke taal. Dat kan natuurlijk ook in het Twents als je dat prettig vindt.

Wij helpen zakelijke en particuliere klanten op verschillende rechtsgebieden, waaronder het arbeidsrecht, personen- en familierecht, erfrecht, bouwrecht, faillissementsrecht en bestuursrecht. Ook kun je met letselschadezaken bij ons terecht.

Procederen is ons vak, toch geven wij de voorkeur aan het zoeken naar oplossingen buiten de rechtbank om. Wij hechten eraan om tot goede afspraken tussen partijen te komen. Voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

Naast het oplossen van conflicten kunnen wij je ook bijstaan en adviseren uit voorzorg.

Speciaal voor ondernemers bieden wij bedrijfsjuridisch advies in abonnementsvorm aan. Voor een bedrag van € 499,= per jaar (ex. BTW, reiskosten en kosten voor derden) ontvang je 10 uur juridisch advies. Daarmee wordt ondernemen een stuk ontspannender want je hebt altijd een team met professionals achter je staan.

Onder het abonnement vallen werkzaamheden zoals het opstellen van (arbeids)contracten, het opstellen van algemene voorwaarden of een complete juridische scan van jouw onderneming.

Ook kunnen wij tegen zeer gunstig tarieven helpen met incasso’s en weet je dankzij ons mediationtraject snel waar je aan toe bent.

Kortom, heb je een juridisch vraagstuk en wil je op een informele en nuchtere wijze geadviseerd worden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Adressen:
Wierdensestraat 122 Almelo, Tel: 0546 542 500
Hardenbergerweg 6 Tubbergen, Tel: 0546 542 500
Stationsplein 1 Oldenzaal, Tel: 0541 521 515

Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten

Hardenbergerweg 6
7651 LL Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 542 500
E-mail naar info@brussemasselink.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Stephanie Grob

Stephanie Grob

Marc Schuring

Marc Schuring

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.