Brandpreventie Kreuwel V.o.F.

Brandpreventie Kreuwel V.o.F.

  • Overig
Terug naar overzicht

Brandpreventie Kreuwel is een jong en energiek bedrijf met medewerkers die elke dag vanuit passie en met nuchterheid aan de slag gaan. Alle medewerkers zijn gecertificeerd onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen. Ze beschikken over een V.C.A.-certificaat en een aantal van hen is zeer actief in het brandweerwezen.

‘Die passie is er volop. Brand heeft mij altijd al geboeid, omdat het alles te maken heeft met materiaal en mensen. De kracht van Brandpreventie Kreuwel is de combinatie van die passie met kennis en gezond, boeren verstand. We leggen onze klanten altijd uit wat het nodig is en hoe het in elkaar zit. Dat hoeft echt niet altijd ingewikkeld en duur te zijn. Betrouwbaar is onze basis. Onze klanten hebben vertrouwen in ons en dat is terecht. Communicatie is daar heel belangrijk bij. Klanten hebben altijd direct contact met mij. Wij kijken echt naar wat de klant nodig heeft, niet naar wat het ons oplevert.’

Frank Kreuwel
Directeur

Brandpreventie Kreuwel is door de Kiwa NCP gecertificeerd, REOB-erkend brandpreventiebedrijf met een landelijke dekking, aangesloten bij de B.V.N. (Brand Veilig Nederland). Uw bedrijf kan op elk moment van onze diensten gebruik maken.

Visie

Een (brand)veilige omgeving is van levensbelang voor ieder individu. Het is de plicht van elke gebouweigenaar/-beheerder om zorg te dragen voor die veiligheid van bezoekers in hun pand.

Missie

Brandpreventie Kreuwel biedt gebouweigenaren/-beheerders de mogelijkheid om de brandveiligheid van hun panden optimaal door te voeren door het bieden en ontwikkelen van gedegen en innovatieve brandbeveiligingsproducten en –diensten. Deze producten en diensten biedt Brandpreventie Kreuwel op een zorgvuldige en duurzame wijze aan.

Brandpreventie Kreuwel V.o.F.

Newtonstraat 18 A
7651 AN Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 624007
E-mail naar info@brandpreventie-kreuwel.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Frank Kreuwel

Frank Kreuwel

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.