Bomech BV

Bomech BV

  • Overig
Terug naar overzicht

Bomech B.V. is een Nederlandse fabrikant van sleepvoetbemesters en opgericht in de jaren negentig door de Gerard Schurink en Jan Hoek.

In het begin stond de productie van kleinere machines, onderhoud en de verkoop van landbouwmachines centraal. Rond het jaar 2000 is de focus verlegd naar de export van sleepvoetbemesters. Sinds 2014 heeft er een enorme groei plaats gevonden en ondertussen Bomech haar bemesters in alle Europese landen, maar ook in de Verenigde Staten, Canada en Nieuw-Zeeland.

Bomech is gevestigd in Albergen. Het bedrijf heeft een betrokken team met veel ervaring waarin iedereen met veel plezier werkt. Al het onderzoek en nieuwe ontwikkelingen worden verricht door eigen ingenieurs. In de moderne productiehal in Albergen worden alle machines geassembleerd en doorlopen ze een uitgebreide testprocedure.

Onze sleepvoetbemesters worden al 30 jaar succesvol in de praktijk ingezet. Agrarische bedrijven kunnen rendabel gebruik maken van onze machines doordat deze veelzijdig inzetbaar zijn in gras-, mais-, en granenakkers, en dat alles met 1 machine lichte machine met een grote werkbreedte.

Bomech BV

Zandhuisweg 36
7665 SH Albergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 44 21 11
E-mail naar info@bomech.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Ruud van Es

Ruud van Es

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.