Bomech Mechanisatie BV

Bomech Mechanisatie BV

  • Overig
Terug naar overzicht

Bomech B.V. is een Nederlandse fabrikant van sleepvoetbemesters en opgericht in de jaren negentig door de heren Schurink en Hoek.

In het begin stond de productie van kleinere machines, het onderhoud en de verkoop van landbouwmachines centraal. Rond het jaar 2000 is het bedrijf flink doorgestart en is de export van sleepvoetbemesters sterk uitgebreid. Ondertussen levert Bomech B.V. bemesters in alle Europese landen, maar ook in de Verenigde Staten, Canada en Nieuw-Zeeland.

Bomech is gevestigd in het Twentse Albergen. Het bedrijf heeft een betrokken team met veel ervaring waarin iedereen met veel plezier werkt. Onderzoek en ontwikkeling wordt verricht door onze eigen ingenieurs, die bijvoorbeeld de grootste sleepvoetbemester ter wereld hebben ontwikkeld en gebouwd. Iedere bemester wordt gebouwd in onze moderne productiehal en doorloopt een uitgebreide testprocedure voordat deze op transport naar de klant gaat.

Onze sleepvoetbemesters worden voor veelzijdig en duurzaam gebruik ontwikkelt en al 25 jaar succesvol in de praktijk ingezet. Agrarische bedrijven kunnen rendabel gebruik maken van onze machines doordat deze veelzijdig inzetbaar zijn in gras-, mais-, en granenakkers. De Bomech sleepvoetbemester is een universele bemester vanaf 5 tot 30 meter, voor elke tank en elke klant!

Bomech Mechanisatie BV

Zandhuisweg 36
7665 SH Albergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 44 21 11
E-mail naar info@bomech.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Ruud van Es

Ruud van Es

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.