Boers & Lem

Boers & Lem

  • Overig
Terug naar overzicht

Ondernemers in vastgoed
Boers & Lem is een groeiend, energiek en dynamisch bedrijf met een enorme passie voor vastgoed. Wij realiseren ambities, we hebben idee├źn, zijn vindingrijk en denken graag groots om dromen werkelijkheid te maken. Dat combineren we met kennis, inzicht en een veel ervaring. Met oog voor detail en met liefde voor het eindresultaat. Wij zoeken daarin graag de samenwerking met gelijkgestemden. Met ondernemers die ook vooruit willen en durven.

Denken in kansen
Als bedrijfsmakelaar adviseren wij u graag op het gebied van bedrijfshuisvesting. Vanuit ieders eigen expertise en specialisme is het onze missie om van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. Dat doen wij op het gebied van vastgoedbemiddeling, consultancy, beleggingen of taxaties. Als ondernemer zien en denken wij in kansen zonder het langetermijnbelang uit het oog te verliezen. Zo bouwen we aan lange en duurzame relaties en leveren we een zinvolle bijdrage aan een merk, de mens en de maatschappij.

Uw vastgoedadviseur in Twente
Vanuit onze kernwaarden - ondernemend, competitief, betrokken en lef - geven we vorm aan een zuivere en transparante werkwijze en maken we onze eigen ambitie waar: de beste vastgoedadviseur in Twente zijn. Graag maken wij kennis met u om onze manier van werken toe te lichten en te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Boers & Lem

Hengelosestraat 545
7521 AG Enschede
Routebeschrijving

Bel naar 053 4335577
E-mail naar info@boersenlem.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Bart Wientjes

Bart Wientjes

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.