Boers & Lem Vastgoedconsultants BV

Boers & Lem Vastgoedconsultants BV

  • Overig
Terug naar overzicht

Lef en inzicht zijn essentieel

Boers&Lem is een groeiend, fris en dynamisch bedrijf met een enorme passie voor de vastgoedwereld. Wij realiseren ambities, en denken graag out-of-the-box om dromen werkelijkheid te maken. Want als je het je kunt voorstellen, dan kan het ook worden gerealiseerd. Lef en inzicht zijn dan essentieel.

Denken in kansen
Ons bedrijf houdt zich bezig met het verstrekken van adviezen op het gebied van bedrijfshuisvesting. Vanuit ieders eigen expertise en specialisme voelen wij het als onze missie om van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. Dat kan zijn op het gebied van vastgoedbemiddeling, consultancy, beleggingen of taxaties. Als ondernemer zien en denken wij in kansen zonder het langetermijnbelang uit het oog te verliezen. Zo bouwen we aan lange en duurzame relaties en leveren we een zinvolle bijdrage aan merk, mens en maatschappij.

Uw vastgoedadviseur in Twente
Wat ons kenmerkt zijn onze kernwaarden; vindingrijk, competitief, betrokken en lef. Van daaruit geven we vorm aan een zuivere en transparante werkwijze en maken we onze eigen ambitie waar: de beste vastgoedadviseur van Twente zijn.

Graag maken wij persoonlijk kennis met u om onze manier van werken toe te lichten en te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Boers & Lem Vastgoedconsultants BV

Capitool 41
7521 PL Enschede
Routebeschrijving

Bel naar 053 4335577
E-mail naar info@boersenlem.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Henri Boers

Henri Boers

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.