BAVO

BAVO

Terug naar overzicht

DE MENSEN ACHTER BAVO

BAVO werd in 2007 opgericht door Huub en Nely Brand. Heftruckcursussen en VCA-trainingen stonden centraal. Met de groei van de klantvraag groeide ook het team en de aangeboden diensten. Inmiddels worden professionele adviesdiensten en opleidingen uitgevoerd vanaf de kantoorlocatie aan de Zenderseweg te Albergen. Twee administratief medewerksters, diverse ervaren en vakkundige trainers als ook een groep ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde veiligheidskundigen maken inmiddels deel uit van de BAVO organisatie en staan dagelijks voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden c.q. op te lossen.

HET BEDRIJF

BAVO Opleidingen adviseert en ondersteunt bedrijven met een compleet pakket adviesdiensten waaronder: – Veiligheidsopleidingen en trainingen zoals cursussen VCA, intern transport, BHV, EHBO, Fysieke belasting, cursusdelen voor Code 95 en meer. – Inventarisaties zoals de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), verdiepende RI&E's Arbeidsmiddelen, CE markering, Atex documenten, Asbest etc. – Onderhouden van managementsystemen zoals VCA, ISO 9001, OHSAS 18001, CKB enz. – Bent u tijdelijk een veiligheidskundige nodig, dan kan BAVO ook die voor u verzorgen. Dit alles gebeurt op locatie bij de klant of in ons professioneel uitgeruste pand in Albergen. Zodat veilig werken voor u en uw medewerkers vanzelfsprekend is.

WERKWIJZE

Bij ons staat een persoonlijke benadering en een eerlijk advies voorop. Wij gaan exact na wat van belang is voor uw bedrijf én uw medewerkers op het gebied van veiligheidsbewust werken. Onze ruim ervaren en uiterst deskundige medewerkers en docenten verzorgen cursussen en trainingen op maat in kleine groepen. Altijd met erkend en gebruiksvriendelijk cursusmateriaal.

BAVO

Zenderseweg 36-a
7665 TM Albergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 763408
E-mail naar info@bavo.nu

Bezoek website

Contactpersonen

Elise Brand

Elise Brand

Iris Tasche

Iris Tasche

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546 629900.