Bakkerij de Kleibakker

Bakkerij de Kleibakker

  • Overig
Terug naar overzicht

Kleibakker, De Echte Bakker vindt haar oorsprong in 1921 toen oprichter G.H.M. Lenferink een bakkerij startte op de huidige locatie. Gezien het feit dat dit een laaggelegen en uit kleigrond bestaande plek was in het dorp, een zogenoemd "Kleigat", was de naam Kleibakker snel geboren.

Sinds 2003 zwaaien Erik Scholten en Petra Fischer de scepter binnen deze ambachtelijke bakkerij. In deze jaren is er veel veranderd. In 2008 werd de oude winkel compleet verbouwd en is de bakkerij aangesloten bij de eredivisie van bakkend Nederland, het Echte Bakkersgilde. In 2010 is de winkel verhuisd naar het huidige pand en uitgebreid met de lunchroom. In 2014 werd het bedrijf uit 430 Echte Bakkerswinkels verkozen tot Beste Echte bakkerswinkel van Nederland.

Bij ons staan kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom mogen wij ons Echte Bakker noemen. Voor het lekkerste brood en gebak bent u hier aan het juiste adres. Alle producten worden iedere dag vers gemaakt in onze eigen bakkerij. Als geen ander weten wij ons te onderscheiden in eerlijke en heerlijke producten. Wij maken hierbij alleen maar gebruik van de beste natuurlijke ingrediƫnten.

Bakkerij de Kleibakker

Grotestraat 30
7651 CJ Tubbergen
Routebeschrijving

Bel naar 0546 62 17 11
E-mail naar kleibakker@echtebakker.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Erik Scholten

Erik Scholten

Petra Fischer

Petra Fischer

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.