Terug naar overzicht

Event op

2-daagse reis naar Airbus datum onder voorbehoud

Programma van de groepsreis naar Hamburg

2-daagse reis naar Airbus  datum onder voorbehoud

Datum nader te bepalen

08.45 uur Vertrek vanaf Tubbergen. We rijden via een snelle route richting Hamburg.
10.30 uur Onderweg houden we een pauze bij een sfeervol restaurant waar de gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.
14.00 uur Aankomst in Hamburg. We begeven ons direct naar industriegebied Finkenwerder. Hier vinden we een van de meest tot de verbeelding sprekende bedrijven van Hamburg, het indrukwekkende Airbus. Na de aankomst wordt uw gezelschap, afhankelijk van de omvang opgedeeld in 2 kleinere gezelschappen van elk maximaal 25 deelnemers.
14.30 uur Start van de rondleiding op het terrein van Airbus Hamburg. Onder leiding van een deskundige gids en een veiligheidsfunctionaris kunt u nader kennismaken met Airbus Hamburg. Een interessante ontmoeting waarbij zowel 17.00 uur Einde van het bezoek aan Airbus Hamburg (voor beide groepen). We verlaten industriegebied Finkenwerder en begeven ons naar het ons hotel in het centrum van Hamburg. Na de kamerindeling heeft iedereen de mogelijkheid om zich op te frissen voor het avondprogramma.
18.30 uur We vertrekken naar het Bayerische Hofbräu Hamburg.
19.00 uur U bent VIP-gast tijdens het Oktoberfest. Via de speciale VIPingang wordt u naar de gereserveerde tafels begeleidt. Vervolgens kunt u genieten van een gezellige avond inclusief live muziek. U kunt eten van de kaart en 2 Maß bier naar keuze en 1 Wiesen Spritzer zijn inclusief. Auf geht’s!meer algemene onderwerpen als technische onderwerpen aan de orde komen.

Dag 2
09.30 uur Na gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet ontmoeten we onze Nederlandssprekende gids. Tijdens een 2 uur durende stadsrondrit ziet u alle belangrijke bezienswaardigheden. Hamburg is de tweede stad van Duitsland en is de trotse erfgenaam van een lange maritieme traditie die terug gaat tot in de Hanzetijd. De stad ligt aan de rivier de Elbe en leeft van en rond het water: de rivier, de grootste haven van Duitsland, de tientallen kanalen en het schitterende Alstermeer in het hart van de stad. Het machtige Rathaus staat symbool voor het trotse verleden en in de buurt hiervan liggen de bezienswaardige Jacobikirche en Petrikirche.
11.30 uur Na afloop van deze stadstour nemen we afscheid van Hamburg en rijden rechtstreeks naar de gezellige Hanzestad Bremen.
13.00 uur In het centrum van Bremen wordt u bij een restaurant verwacht voor het gebruik van een uitgebreide broodlunch aangevuld met verschillende eigerechten en koude en warme dranken.
16.30 uur We nemen afscheid van Bremen en rijden rechtstreeks naar Twente.
19.00 uur Thuiskomst in Tubbergen.

Het hotel

U verblijft in het uitstekende 4**** NH Altona hotel Hamburg. Dit moderne 4-sterrenhotel ligt op een rustige locatie in de Hamburgse wijk Altona. NH Hamburg Altona biedt gratis WiFi, een restaurant in Spaanse stijl en een spa met een panoramisch zonneterras. De kamers van NH Hotel Hamburg Altona zijn gerenoveerd in 2011 en beschikken over een klassieke inrichting en donkerhouten meubilair. Elke kamer biedt een bureau, satelliet-tv en een eigen badkamer. Het lichte restaurant Navarra is ingericht in levendige roodtinten en serveert Noord-Duitse en mediterrane specialiteiten. De bar in retrostijl biedt heerlijke drankjes. ‘S Ochtends kunt u in het restaurant genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.
Beoordeling Booking.com: Erg goed 8.0
www.nh-hotels.nl/hotel/nh-hamburg-altona

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met ter Beek Reizen Tubbergen

Wanneer?

7 oktober 2022
(exacte datum volgt)

Waar?

Airbus Hamburg
4**** NH Altona hotel Hamburg

Aanmelden

Log in om je aan te melden.
Nog geen lid? Lid worden.

Wil je ook lid worden?

Bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in de gemeente Tubbergen of waarvan de directeur/grootaandeelhouder in de gemeente Tubbergen woont kunnen lid worden.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@bgt-tubbergen.nl of bel naar 0546-629900.