Het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen: ondernemen doe je samen!

Twitter

Bezig met laden...

Grote opkomst bij BGT Nieuwjaarsreceptie

14-01-2019

Maar liefst 110 ondernemers waren dinsdag 8 januari bij de BGT Nieuwjaarsreceptie van ondernemersplatform Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT). Het bestuur van BGT blikte terug op een mooi en actief 2018 en ook alvast vooruit naar 2019. En met Dirk Scheringa als spreker was er genoeg om over na te kletsen bij de borrel.

De ondernemers, afkomstig uit de gehele gemeente Tubbergen, kwamen bijeen bij Kampkuiper in Harbrinkhoek. Het bestuur trapte de avond af met een woordje. Waarin een interactieve enquête de leden om hun mening werd gevraagd. Waar moet BGT voor staan? En wat moet BGT doen en organiseren voor haar leden? BGT inventariseert de binnengekomen reacties en komt hierop binnenkort bij haar leden op terug.

Als bekende spreker was Dirk Scheringa uitgenodigd. Scheringa is een Nederlands zakenman en voormalig politieman, politicus en sportbestuurder. Interviewer Eddy van der Ley liet Scheringa vertellen over zijn ervaringen. Een bewogen spreker, niet bij eenieder even geliefd. Maar juist dat gaf weer iets om over na te praten bij de gezellige borrel na afloop.

BGT bedankt haar leden voor de komst en ziet uit naar een mooi en ondernemend jaar.