Het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen: ondernemen doe je samen!

Twitter

Bezig met laden...

Eerste BGT- Café smaakt naar meer!

04-06-2018

Dinsdag 29 mei was het eerste BGT-Café bij gastheer ‘n Kaps in Tubbergen. Een laagdrempelig kennis-café op thema met in deze eerste editie het thema Blockchain centraal.

Ondanks de tropische hitte was de opkomst een stuk hoger dan verwacht. Vijftig ondernemers kwamen af op het eerste BGT-Café. Het woord café zegt het al: geen koffie met koek, maar een fris biertje met bitterballen. Hoofdspreker Peter Langela van Novel-T nam de aanwezigen in begrijpelijke taal mee in Blockchain, de grootste revolutie sinds het internet. Ondernemers toonden zich actief en zo werd het een mooie interactieve sessie. Ook kenmerkend aan het BGT-Café is de noabraander. Een pitch waarbij een BGT-lid het podium krijgt. Deze dinsdag was de spotlight voor Miriam Braakhuis van Stayble uit Mander.

Afsluitend werd nog afscheid genomen van wethouder Tom Vleerbos, die regelmatig zijn gezicht liet zijn bij events van BGT.

Tijdens de naborrel met een puntzak patat werd duidelijk dat het BGT-Café vraagt om herhaling. De opzet viel in de smaak. In twee uurtjes tijd aan het eind van de middag, onder het genot van een hapje en drankje, even bijpraten met collega-ondernemers. Dat smaakt naar meer. BGT-leden worden op de hoogte gehouden van het volgende BGT-Café met een nieuw thema, maar dezelfde opzet.

Gemist? Bekijk de gemaakte video voor een indruk.