Het Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen: ondernemen doe je samen!

Agenda

Er zijn op dit moment geen agenda-items.

Twitter

Bezig met laden...

​BGT-ers bijeen bij Studiosport voor 3e BGT-café

02-04-2019

BGT-ers bijeen bij Studiosport voor 3e BGT-café

Leden van het BGT kwamen dinsdag 26 maart bijeen voor het derde BGT-café. Een informeel kennis-event met dit keer het thema Vitaliteit. En welke locatie past daar beter bij dan Studio Sport in Tubbergen.

Ondernemer Frank Koopman en wethouder Roy de Witte trapten voor zo’n 50 ondernemers af met hun visie op vitaliteit. De Witte vertelt over de grote uitdaging waar we als gemeente én burgers voor staan. Met de vergrijzing is juist vitaliteit een belangrijk item. En ook vertelde De Witte over Vitaliteit in verhouding tot de Twentse cultuur. En dat het heel belangrijk is dat juist bedrijven het thema Vitaliteit hoog op de agenda zetten.

Daarna was het tijd voor Maurice Verveer, eigenaar van Studio Sport. Naast een mooie rondleiding vertelde Verveer ook over zijn visie op vitaliteit. En Tom Veelers, ex-profwielrenner en ex-ploegleider bij team Sunweb kreeg tenslotte ook nog het woord op deze vitale middag. BGT blikt terug op een mooie middag en start met de voorbereiding voor BGT-café nummer 4. Houd de website www.bgt-tubbergen.nl, de BGT-app en de Facebook-pagina in de gaten voor meer.